minusta

Kuva: Solveig Jelena Candolin

Hei, ihanaa että löysit sivustolleni!

Olen Inkeri Laine, 30-vuotias laulaja-lauluntekijä Kouvolasta. Intohimonani on kaikenlainen luova itseilmaisu. Inspiraatiota taiteeseen saan omasta sisäisestä maailmastani, ihmisistä ympärillä sekä luonnosta ja elämästä itsestään. Olen rakastanut esiintyä pienestä pitäen, vaikka siihen on liittynyt myös paljon itsensä ja omien pelkojen ylittämistä. Palo toteuttaa omaa intohimoa on kuitenkin aina vienyt voiton, ja olen elämäni varrella esiintynyt monenlaisissa kokoonpanoissa sekä paljon itsekseni pianon kanssa. Työstän tällä hetkellä julkaisuja – stay tuned, my love!

Vuosina 2013-2018 opiskelin terapia-alaa yliopistossa (pääaine logopedia) ja valmistuin humanististen tieteiden kandiksi. Maisterivaiheen lopulla huomasin, että mielenkiintoni veti enemmän kokonaisvaltaiseen mielen ja kehon hyvinvointiin, ja lisäkouluttauduin psykofyysiseksi hengitysohjaajaksi. Logopedian opintojen sisällä olen käynyt muun muassa psykologian ja lääketieteen opintoja sekä tutkinut hyvinvointia vuorovaikutuksen ja kommunikaation näkökulmista. Opintojen loppupuolella kiinnostuin erityisesti äänestä ja esimerkiksi laulajien äänihäiriöistä sekä psykologisista tekijöistä niiden taustalla.

Oma paranemismatkani vakavasta kroonisesta sairaudesta on ollut elämäni käänteentekevin kokemus, joka muutti suhtautumiseni elämään täysin ja herätti toteuttamaan unelmia tässä hetkessä.

Ihmeitä tapahtuu siellä, missä niille annetaan tilaa.

“Being artistic is being able to Heal. ‘Cause Healing is Art & Art is Healing.”

Voit seurata minua sosiaalisessa mediassa sivuston alalaidassa olevista kuvakkeista!

Toivon Sulle inspiroivia hetkiä ja kokonaisvaltaista hyvää oloa, ollaan yhteyksissä. ❤